Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Що дарувати, та в якому наряді зустрічати рік Дракона, щоб привернути удачу

До Нового року залишилося зовсім небагато часу та хочеться стигнути завершити всі справи. Для того, щоб гарно зустріти Новий рік 2024, потрібно скласти план. В якому одягу зустрічати рік Дракона та які подарунки краще дарувати – ми розповімо у матеріалі.

Для тих, хто народився під знаком Дракона, це буде рік повний різних цікавих подій. Та й іншим 2024-й обіцяє чимало несподіванок та пригод, – пише Інформатор.

Тож,  в якому одягу та яких кольорах краще зустріти рік Дракона?

Виберіть святковий одяг, що, як правило, висить у шафі без діла. Цим ви піднімете собі настрій.

Ідеально було б знайти щось  червоного кольору, що відливає у золото. Прикраси підбирайте помітні та виразні. Крім червоного кольору, до якого Дракон поставиться дуже позитивно можуть бути золотий, зелений та хакі.

Якщо ви одягнете червону сукню – тим самим ви покличете в сім’ю щастя та надію. Рожева блузка не тільки прикрасить вас, але й зможе дати захист від злих духів, привабить удачу та везіння. Фіолетовий – це символ безсмертя. Цей колір здатний залучати гроші та розкішне життя. Любителі зеленого кольору можуть розраховувати на довголіття.

Які кольори не любить Зелений дракон?

Для святкування 2024 року уникайте кольору гіркого шоколаду, темно-жовтих відтінків та білого кольору.

Що не можна дарувати на рік Зеленого Дерев’яного Дракона

Дракони —  це міфічні істоти. Вони люблять скарби, розкіш та багатство. Тому намагайтеся не дарувати речі, зроблені своїми руками — handmade-подарунки.

Відмовтесь від таких подарунків для гігієни — шампуні, мило, а також від подарунків із різким запахом, наприклад, від духів.

Не даруйте подарунки, які мають будь-який стосунок до вогню. Вогняна стихія належить тільки Драконові.

Дракону подобаються яскраві кольори, тому намагайтеся не дарувати подарунки в темних відтінках, особливо в чорному кольорі.

В Китаї вважають, що в рік Дракона не можна дарувати будь-який годинник. Вважається, що такий подарунок може наблизити смерть у рік Дракона.

Найкращі подарунки на Новий рік 2024 вважаються: подарунки з дерева, різноманітні предмети розкоші. Також, позитивно Дракон сприйме кімнатні рослини, посуд, книжки, предмети для кухні, особливо, якщо вони зеленого кольору.

У Новий рік не можна:

  • Сумувати і бути злим.
  • Не можна сваритися із рідними.
  • Не можна зустрічати Новий рік у неприбраній оселі.
  • Не виносьте сміття, якщо вже зайшло сонце.
  • Не одягайте для зустрічі нового року старі речі. Візьміть хоча б новенький аксесуар або білизну.
  • Не загадуйте новорічні бажання у голос.

Кому пощастить у рік Зеленого Дракона

У рік Дракона астрологи пропонують усім нам багато та терпляче працювати. Такі зусилля обов’язково будуть винагороджені: всі, хто любить працювати, досягнуть поставленої мети. Тому випийте філіжанку кави, засучіть рукави – і вперед, за роботу. Зелений Дракон любить цілеспрямованих людей, тому неодмінно відзначить ваші зусилля та гідно винагородить за працю. Зустрічайте Дракона із позитивом!

Раніше ми розповідали, про історію виникнення Нового року. Писали, як влаштувати для дітей новорічний квест. Писали, як провести весело новорічні свята.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору