Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Напали на сімейну пару та вкрали 5 мільйонів гривень: у Кривому Розі будуть судити трьох чоловіків

У червні 2023 року троє чоловіків домовилася про напад на сімейну пару. Підозрювані вдерлися в будинок подружжя на території Криворізького району. Вони побили літню власницю будинку і вкрали 1,5 млн гривень, 27 тисяч євро, 30 тисяч доларів.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру та поліцію.

Чоловіки зв’язали 73-річну жінку та вкрали у неї ювелірні вироби жінки.

Правоохоронці затримали трьох підозрюваних. Ними виявилися троє раніше судимих місцевих жителів віком 36, 32, та 25 років. Їм інкримінують розбій, незаконне поводження зі зброєю та зберігання особливо небезпечних наркотичних засобів з метою збуту.

Під час проведення обшуків за в помешканнях підозрюваних правоохоронці вилучили предмети для маскування, відеокамери, GPS-трекери, рації, зброю, патрони, гранату Ф-1, ювелірні вироби, мобільні телефони, сім-картки, гроші, наркотичні засоби.

Одному із учасників обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.  Вирішується питання щодо їх обрання іншим учасникам.

У чоловіків знайшли наркотики

Поліцейські знайшли викрадені ювелірні вироби

Підозрюваний під вартою

У помешканні нападників знайшли рації та прилади для маскування

У підозрюваних вилучили зброю

Правоохоронці вилучили готівку

Гроші були у різній валюті

Раніше Інформатор повідомляв, що у Дніпропетровській області зловмисники вкрали 5 тисяч доларів у чоловіка, який повертався з роботи. Також ми писали, що у Дніпропетровській області чоловік побив продавчиню і вкрав “ювелірки” на 2 мільйони гривень.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору