Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області п’яного підлітка побили до втрати свідомості

Великою проблемою не тільки для родини, а й для суспільства є вживання спиртних напоїв підлітками. Незрілий організм набагато швидше звикає до алкоголю. Сп’яніння у молодому віці проявляться більш сильно, а тому небезпечніше.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на лікаря швидкої допомоги Тетяну Єсич, у Новомосковську бригада швидкої допомоги виїхали на виклик. Випадкова перехожа побачила вулиці сильно побитого підлітка. У хлопця  з голови йшла кров. Він втрачав свідомість. Жінка подзвонила на пульт “103”.

Вже через 3 хвилини після надходження виклику, медики були на місці та надавали допомогу постраждалому. Як виявилося, неповнолітній з приятелем вдвох розпивали спиртне, а потім побилися.

З попереднім діагнозом “Закрита черепно-мозкова травма. Струс головного мозку. Рвані рани волосистої ділянки голови, верхньої губи. Алкогольне сп’яніння” постраждалого відвезли до лікарні.

“Шановні батьки та дорослі” – пише лікарка – “своєчасно звертайте увагу на психологічні проблеми дітей і нехай вони завжди будуть здоровими та щасливими!”

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області 10-річна дитина отруїлася алкоголем. Також повідомлялося про те, що у Дніпрі однорічна дитина отруїлася наркотичними солями.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору