Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Підприємниця з Кривого Рогу завдяки “єРоботі” придбала нове обладнання та розширила бізнес

Новорічні свята – це час, коли здійснюються мрії. Саме так сталося у житті підприємиці з Кривого Рогу Олени Ольховської. Завдяки участі у державній програмі “єРобота”, вона зуміла розширити свій бізнес.

Як повідомляє Інформатор  з посиланням на Дніпропетровську обласну раду, Олена Ольховська працює майстром-перукарем вже 15 років. Вона успішно керує власним салоном краси.

Жінка вирішила взяти участь у програмі «єРобота», щоб придбати передовий неодимовий лазерний апарат для надання нової послуги з епіляції та видалення перманентного макіяжу і татуювань.

«Підготувала бізнес-план, подала його разом із заявою через портал «Дія», презентувала свою ідею комісії Дніпропетровського обласного центру зайнятості і отримала позитивне рішення та грантові гроші», – розповіла Олена.

Наразі б’юті-бізнес успішно розвивається. Крім того, до команди приєдналася новий майстер манікюру.

Раніше Інформатор писав про те, що що косметолог з Кривого Рогу отримала мікрогрант від держави на розвиток бізнесу. Також повідомлялося про те, що продавчиня з Кривого Рогу відкрила власний магазин через програму “єРобота”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору