Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Працюють і вдень і вночі: на якому етапі будівництво магістрального водогону у Кривому Розі

Цілодобово у три зміни працює понад 1200 людей на будівництві магістрального водогону. Його протяжність 145 км. Уже влаштували 298,7 км, а це 90%. На якому етапі будівництво наразі – читайте у матеріалі.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури у Дніпропетровській області.

По всій довжині водогону будуть розташовані 13 насосних станцій. На станціях буде працювати 45 насосів. Серед них є основні та аварійні.

На першій ділянці водогону Інгулець – Південне водосховище (Кривий Ріг) робітники монтують металоконструкції, встановлюють кранбалки та монтують насоси.

На ділянці Марганець – Нікополь – Покров влаштовують камери перемикання та проводять роботи з бетонування.

На ділянці Запоріжжя – Томаківка – Марганець тривають роботи з бетонування, будівельники влаштовують тумби під насоси і проводять приєднання труб водогону до насосних станцій.

Дуже багато у процес будування включено техніки та фахівців. Всі працюють цілодобово для завершення масштабного проєкту.

Інженери працюють цілодобово

Монтують металоконструкції

Раніше ми розповідали, на якій стадії будівництво магістрального водогону Інгулець – Південне водосховище. Писали, що  запрацювала перша гілка водогону між річкою Інгулець та Південним водосховищем.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

Нагору