Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі в зруйнований ракетою будинок принесли платіжки за світло: коментар від Yasno

Днями, мешканці зруйнованого будинку помітили на паркані платіжки за світло. Від частини будинку залишилася лише коробка, тому платіжки дуже обурили мешканців. У компанії Yasno відреагували на ситуацію.

Повідомляє Інформатор із посиланням на пост гендиректора компанії Yasno Сергія Коваленко.

У Кривому Розі, який й так знаходиться під постійними ракетними атаками, сталася неприємна ситуація.

Кур’єр, розносячи платіжки за світло, залишив кілька штук на паркані напівзруйнованого ракетним обстрілом будинку. Така дія викликала обурення криворіжців.

“Я щиро розумію це: які рахунки, коли від одного під’їзду будинку – залишилася практично сама коробка. Хочу пояснити кілька речей.

Перше. Я перепрошую за цей випадок перед людьми, чиє житло було зруйноване в цьому будинку, за зайве навантаження. Завтра колеги з ОСР скоригують обсяги, а ми після цього – рахунки. З кур‘єрською службою також проведена робота.

Друге. Від власників пошкодженого/зруйнованого через воєнні дії житла ми не вимагаємо оплат, якщо ми знаємо про ці пошкодження/руйнування від власника ж або військово-цивільної адміністрації. Ми колись складали алгоритм, як це можна зробити, посилання залишу в коментах. Важливо якомога швидше інформувати про такі випадки.

Третє. Всі іноді можуть помилятися, головне швидко реагувати. Вже працюємо над тим, щоб такі ситуації більше не повторювалися”, – написав Сергій Коваленко.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі відремонтували дах будинку, який постраждав від влучання ракети. Також ми писали, що криворіжанка, яка постраждала від ракетного удару, отримала грошову допомогу від ООН.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору