Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

З аеропорту “Бориспіль” вилетів пасажирський літак: що відомо

З початку повномасштабного вторгнення пасажирські рейси з аеропорту “Бориспіль” припинилися. Літаки української авіакомпанії  Skyline Express перебували на стоянці, проходячи постійну технічну підтримку та обслуговування. І ось 19 грудня величезний сталевий птах Boeing 777-300 впевнено злетів у небо України. На жаль, без пасажирів чи вантажу.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Міжнародний аеропорт “Бориспіль”, 19 грудня 2023 року близько 9 ранку був виконаний технічний перегін повітряного судна Boeing 777-300 з аеропорту “Бориспіль” до аеропорту в Європі за запитом експлуатанта – української авіакомпанії Skyline Express. Рейс дотримувався найвищих стандартів авіаційної безпеки та безпеки польотів, відповідно до директив, які діють на час введення воєнного стану в Україні, і, слід зазначити, без пасажирів чи вантажу на борту.
З моменту закриття повітряного простору України 24 лютого 2022 року повітряні судна Skyline Express перебували на стоянці в аеропорту “Бориспіль”, проходячи постійну технічну підтримку та обслуговування.


Це вже четвертий успішний перегін повітряного судна з аеропорту “Бориспіль” з початку війни.

Раніше Інформатор писав про те, що в Україні можуть відновити повітряні рейси. Також повідомлялося про чому російська армія вдарила по Криворізькому аеропорту

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору