Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Чому російська армія вдарила по криворізькому аеропорту

26 вересня армія рф атакувала ракетою Х-59 криворізький аеропорт. Наразі летовище повністю зруйноване і не придатне для застосування. Ворог намагається завдати максимальних збитків державі, тому скеровують свої ракети по критичній інфраструктурі міста.

Про це в ефірі Всеукраїнського телемарафоні розказав голова криворізької районної Військової адміністрації Євген Ситниченко, – передає Інформатор.

“Значні руйнування (в аеропорту – ред.) і швидко відновити його не вдасться”, – сказав Ситниченко про можливість відновлення летовища.

“Терористи продовжують свій напрямок, руйнувати цивільну інфраструктуру, критичну інфраструктуру запускають свої дрони, ракети. Не можуть вони підійти впритул до нас, наші хлопці їх відбивають, відганяють двохсотять відразу. Але вони мають ще ракет великий запас і намагаються таким чином зламати наш дух, зламати нашу Україну, але вони собі не можуть затямити, що не вийде у них таким чином нас зламати і перемогти. Ми їх виженемо з нашої землі, це сто відсотків, ніхто в цьому не сумнівається. І цим самим…вони тільки об’єднують, укріплюють і прививають до нас, наших дітей, до кожного мешканців України ненависть до цієї…русні. Так що вони роблять все вірно, гуртують українців проти своєї російської федерації”, – розповів про дії росії Євген Ситниченко.

Олена Шевченко

 

Раніше ми повідомляли про 90 смертоносних снарядів, які випустила російська армія по Нікопольському району.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору