Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Неочікуваний трансфер: за жіночу ФК “Кривбас” буде грати відома акторка

Відома українська комікеса і акторка “Жіночого кварталу” Катерина Нікітіна відтепер буде грати у “Жіночому Кривбасі”. У команді червоно-білих гравчиня буде носити символічний номер – 95.

Про це стало відомо 23 вересня, передає Інформатор з посиланням на прес-службу ФК “Кривбас”.

«На перший погляд може здатися, що це підсилення медіа-ресурсу клубу, але я впевнений, що Катерина всіх нас ще здивує. Історію творять мрійники і це саме про нас! У кожного вона своя: хтось мріє про золоті нагороди, хтось про Лігу Чемпіонів, комусь хочеться отримати новий виклик, а комусь – щоб матчі жіночої збірної збирали повний НСК «Олімпійський». І здійснення цих мрій – реальність… якої можна досягти тяжкою працею, та тільки разом» – прокоментував підписання віцепрезидент клубу Артем Гагарін.

Відомо, що Катерині 26 років, вона родом з Кременчука. Нікітіна до футболу була учасницею проєктів «Жіночий Квартал» та «Ліга сміху». Працювала викладачем танців, фітнесу та гімнастики. Захоплювалась боксом, великим тенісом та скелелазінням.

«Я підписала свій перший професійний контракт у футболі. Він розрахований на рік і в клубі я буду отримувати мінімальну зарплатню, яку кожного місяця буду перераховувати на потреби ЗСУ. Відтепер я гравчиня жіночого футбольного клубу «Кривбас»! Наразі це все, що я можу вам сказати», – поділилася враженнями Катерина.

Раніше ми писали, що з російського полону повернувся ультрас ФК “Кривбас”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору