Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Рік служив “на нулі”: на війні загинув боєць з Вільногірська

14 грудня поблизу міста Красногорівка Донецької області загинув 28-річний боєць Денис Андрійович Коваленко. З перших днів повномасштабного вторгнення захисник вступив у місцевий загін територіальної оборони та вже 5 березня його перевели у військову частину. У Дениса залишилися мама та дядько.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на сторінку Вільногірськ Online.

Денис народився у селі Нескучне Волноваського району Донецької області. Навчався у місцевій школі. Він після школи здобув професію тракториста – машиніста у професійно-технічному училищі.  Перша його роботі була на одному з промислових підприємств міста Курахово.

Денис Андрійович брав участь у боях за Донецьку область. Рік воював на “нулі”. Служив старшим стрільцем стрілецької роти однієї з військових частин Збройних Сил України.

Мама і дядько Дениса переїхали у Вільногірську міську територіальну громаду через війну. Вони мають статус внутрішньо переміщених осіб.

Низький уклін мамі Героя за гідне виховання сина! Вічна пам’ять Захиснику!

Раніше ми розповідали, що на Бахмутському напрямку загинув 22-річний поліцейський та випускник “КОЛІЯ” з Кривого Рогу. Писали, що у бою за незалежність України загинув боєць з Дніпропетровської області та що на війні загинув молодий боєць з Дніпропетровської області.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глуюінок

Нагору