Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В Україні  можуть відновити повітряні рейси: який аеропорт запрацює

Попри війну в Україні планують частково відновити повітряне сполучення. Спочатку це буде аеропорт “Львів”. Безпеку повітряного коридору забезпечуватиме Європейський Союз. 

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна та Голову Львівської ОВА Максима Козицького, цю тему обговорювали під час підписання угоди про приєднання України до програми Євросоюзу “Механізм З’єднання Європи”.

“Це питання давно порушувалось. Ми сподіваємося, що так, як зерновий коридор, може бути й гуманітарний коридор, який може бути забезпечений Європейським Союзом”, – сказав Козицький. 

Приблизну дату відкриття повітряного простору Козицький не назвав. Він також не уточнив, чи літатимуть з аеропорту пасажирські рейси, чи це буде суто гуманітарний коридор.

Раніше Інформатор писав про те, чому російська армія вдарила по Криворізькому аеропорту та про те, ким був агент ФСБ, який “злив” геолокацію аеропорту “Кривий Ріг”

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору