Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканець Кривого Рогу намагався виїхати за кордон по “липовим” документам

За тиждень прикордонники Мукачівського загону затримали чотирьох громадян України, які намагалися незаконно виїхати за кордон з підробними документами. Серед них мешканці Кривого Рогу та Дніпра. Ще двоє “мандрівників” з Полтави та Ужгорода.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон, впродовж тижня прикордонники Мукачівського загону затримали чотирьох чоловіків при спробі перетину кордону за «липовими» документами.

Перетнути державний кордон у такий спосіб намагались закарпатець, полтавчанин, криворіжець та дніпрянин.

43-річний мешканець Кривого Рогу намагався виїхати за «липовими» тимчасовим посвідченням військовозобов’язаного та довідкою про проходження військово-лікарської комісії. Але прикордонник прикордонного пункту “Косино”, який перевіряв документи, помітив на них ознаки підробки та затримав “туриста”.

На прикордонному пункті “Дякове” 49-річний мешканець Дніпра надав інспектору нотаріально завірену копію пенсійного посвідчення інваліда другої групи своєї дружини та копію довідки медико-соціальної експертної комісії. Надана довідка містила ознаки, що вказували на її повну підробку. Цього “мандрівника” теж затримали.

Не вдалося виїхати цього тижня й ще двом громадянам України, документи яких виклали сумнів у прикордонників.

Документ викликав сумнів у прикордонника

Документ викликав сумнів у прикордонника

Прикордонник побачив ознаки підробки

Прикордонник побачив ознаки підробки

Для подальшого прийняття правового рішення, правопорушників передали співробітникам поліції.

Раніше Інформатор писав про те, що мешканець Дніпропетровської області намагався втекти за кордон через річку Також повідомлялося про те, що ухилянти з Дніпропетровської області намагалися виїхати на машині до Румунії.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору