Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У горах на Закарпатті прикордонники врятували знесиленого мешканця Дніпропетровської області, а він обурився

Знесиленого мешканця Дніпра розшукали прикордонники відділу “Ділове” Мукачівського загону разом з рятувальниками. Чоловік дві доби блукав у горах, намагаючись перетнути кордон з Румунією. До речі, його геолокацію теж сповістили українцям їхні румунські колеги.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Державну Прикордонну службу України, 40-річний мешканець Дніпра, без відповідного спорядження, у джинсах та кросівках, дві доби блукав у 3-х кілометрах від кордону біля гори Піп Іван. Про своє вірогідне місце знаходження він повідомив румунських прикордонників, які сповістили про це українських колег.

Разом із  рятувальниками ті одразу вирушили на допомогу. Ситуація ускладнювалася високим сніговим покровом, поваленими деревами, поганою видимістю, що перешкоджали повноцінному використанню автомобільної техніки.

26 листопада о 04:00 “мандрівника” знайшли. Мету своєї екстремальної подорожі він пояснив не одразу. Як з’ясувалося пізніше, чоловік розраховував, що його врятують румуни, і таким чином, він потрапить прямісінько у Румунії. Тому зустрічі зі співвітчизниками зрадів не дуже і навіть обурився на те, що йому довелося довго чекати на їхню допомогу.

Знайду доправили до лікарні. Наразі його стан задовільний.

Прикордонники встановлюють коло осіб, ймовірно причетних до організації незаконної подорожі українця.

Раніше Інформатор писав про те, що мешканець Дніпропетровської області намагався втекти за кордон через річку Також повідомлялося про те, що ухилянти з Дніпропетровської області намагалися виїхати на машині до Румунії.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору