Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Затримання зі стрільбою: мешканець Дніпропетровської області намагався незаконно перетнути український кордон

Днями поблизу Словацького кордону камери відеоспостереження прикордонників зафіксували групу чоловіків, які рухалися у бік Словаччини. На пошуки ймовірних правопорушників одразу попрямували додаткові прикордонні наряди та оперативні співробітники прикордонного загону. Чоловіків затримали.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Держприкордонслужбу України, двох з них взяли на місці виявлення, третій вдався до втечі, не реагуючи на неодноразові вимоги військовослужбовців зупинитися. Правоохоронцям довелося здійснити декілька попереджувальних пострілів вгору, аби зупинити втікача.

Як виявилося двоє з затриманих були громадянами України, мешканцями Херсона та Дніпра.Один – іноземцем з паспортом Словаччини. Він допомагав українцям незаконно перетнути українській кордон.

Підшукував “клієнтів”  та організував “бізнес” мешканець населеного пункту Малий Березний. За “послугу” брали по 5 тисяч доларів.

Затриманих доставили у прикордонний підрозділ. Українцям погрожує відповідальність за спробу незаконного перетину державного кордону.

Іноземець відповість за незаконне переправлення осіб через державний кордон України та за злісну непокору законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця ДПСУ

Раніше Інформатор писав про те, що мешканець Дніпропетровської області намагався втекти за кордон через річку Також повідомлялося про те, що ухилянти з Дніпропетровської області намагалися виїхати на машині до Румунії.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору