Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

В дитячому кругу та з фламінго ухилянти намагалися переплести за кордон

Двоє чоловіків намагалися перетнути кордон в дитячому кругу та з нарукавниками фламінго. Житель Закарпаття пообіцяв допомогти переплести річку та перетнути кордон мешканцю Полтавщини. Обох чоловіків затримали прикордонники.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Закарпатець пообіцяв своєму товаришеві супроводити його в сусідню країну. Він забезпечив полтавчанина гідрокостюмом та «надійним» плавзасобом – надуваним дитячим колом, а щоб він не сумнівався, що стрімку та бурхливу гірську річку із потужною течією зовсім легко подолати, себе закарпатець убезпечив надувними дитячими нарукавниками із рожевими фламінго. Вже не кажучи про те, що глибина Тиси на напрямку їх руху сягає чотирьох метрів, а ширина майже 50 метрів і про те, що у річці Тиси вже потонули майже два десятки чоловіків.

За таку послугу закарпатець планував отримати 3200 доларів США.

На двох чоловіків склали протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справи скеровано до суду.

Раніше ми розповідали, що військовозобов’язаний мешканець Дніпропетровської області намагався втекти за кордон через річку. Писали, що мешканець Дніпропетровської області намагався втекти за кордон через річку, але потонув та що в Україні ухилянти вдалися до фокусу “зі зникненням”, щоб втекти за кордон.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

Нагору