Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканець Дніпропетровської області намагався втекти за кордон через річку, але потонув

На Закарпатті працівники ДСНС дістали з річки Тиса тіло чоловіка, вдягненого у гідрокостюм. При потопельникові знаходився паспорт громадянина України та посвідчення водія. Згідно з документами, загиблий чоловік був зареєстрований у Дніпропетровській області.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Про виявлення потопельника повідомив чоловік, який рибалив у селищі Буштино. Тіло виявили нижче за течією від ділянки, де по річці проходить кордон між Україною та Румунією. Найімовірніше, потопельник загинув під час спроби незаконно перетнути державну межу через Тису.

Зазначимо, що від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну це вже 16 потопельник, виявлений у Тисі на ділянках кордону з Румунією та Угорщиною.

Зауважимо, що з початком введення в Україні воєнного стану діє обмеження для виїзду за кордон військовозобов’язаних осіб. Нерідко чоловіки, віком від 18 до 60 років, під час пошуку можливості незаконного перетинання кордону стають жертвами злочинців, які переправляють своїх клієнтів у небезпечний для життя чи здоров’я спосіб.

Чоловік загинув

Раніше Інформатор писав про те, що в Україні трансгендери звільнені від служби в ЗСУ та можуть виїжджати за кордон та про те, що в Україні чоловік, перевдягнутий у жінку, намагався втекти за кордон.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору