Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Дорослі дитинки: в Україні двоє ухилянтів прикинулися дітьми, аби перетнути державний кордон

До яких тільки хитрощів не вдаються деякі чоловіки, аби незаконно виїхати за кордон України. І завжди знаходяться ті, хто радо їм допомагають. Не за “дякую”, звичайно.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України, двох молодиків віком 20 та 21 рік, які намагалися перетнути кордон за свідоцтвами про народження дітей 13 та 15 років, виявили прикордонники Мукачівського загону на кордоні з Угорщиною.

Чоловіки прибули в пункт пропуску «Лужанка» у супроводі 52-річного місцевого мешканця. “Опікун” мав із собою доручення від батьків, видані на установчі дані дітей 13 та 15 років, прізвища яких були вказані у пред’явлених свідоцтвах про народження.

Двох молодиків віком 20 та 21 рік, які намагалися перетнути кордон за свідоцтвами про народження дітей 13 та 15 років, виявили прикордонники

Двох молодиків віком 20 та 21 рік, які намагалися перетнути кордон за свідоцтвами про народження дітей 13 та 15 років, виявили прикордонники

Горе-аферистів інспектор прикордонного контролю викрив одразу.

Тепер на молодиків, які прикидалися дітьми, чекає адмінвідповідальність, а особам, які сприяли їм у незаконному перетині кордону, загрожує кримінальна відповідальність за організацію незаконного переміщення осіб через кордон.

Раніше Інформатор писав про те, що залізничник провозив чоловіків через кордон у вентиляційній системі купе провідника, та про те, що СБУ у Дніпрі заблокувало «схему» із виготовлення фейкових медичних довідок та посвідчень про інвалідність.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору