Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області люди збирають “врожай” риби

Величезний паводок накрив водойми Дніпропетровської області. Зараз вода  спадає. Риба не встигає відійти й залишається на суші. Місцеві мешканці збирають її руками.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на групу “Рибалка у Кам’янському та Дніпропетровській області” у Facebook, на водоймі у Кам’янському, яку місцеві мешканці називають “Калоша”, після різкого зниження рівня води на землі залишилися лежати десятки кілограмів живої риби. Люди збирають її, аби не пропала, але побоюються, що їх можуть оштрафувати за незаконний вилов.
При цьому, якщо рибу не зібрати, вона просто згниє і її все одно доведеться прибирати.
Як пише місцевий мешканець Володимир Кузьменко: ” Скільки було “паводків”, то такого не пригадаю. Так не встигали деякі особини повернутися в нормальні умови, але що так масово вперше”.

Як відреагували на надзвичайну ситуацію у Дніпропетровській рибоохоронній інспекції і чи стануть штрафувати за “понаднормово” зібрану рибу, доки невідомо.

Раніше Інформатор писав про те, що в Україні планують ввести рибальський квіток та про те, що у Дніпропетровській області провели зариблення та запустили червоного карася з ікрою.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору