Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Мокрий сніг та ожеледиця: якою буде погода у Кривому Розі 11 грудня

У Кривому Розі триває класична для цього регіону зима. Сніг, дощ, сніг з дощем не тішать мешканців. Але, як кажуть, у природи поганої погоди не буває.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на метеосайт SINOPTIK,11 грудня у Кривому Розі сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. Ввечері, можливо, пройде дрібний дощ. За даними гідрометцентру, на дорозі водіїв чекає ожеледиця. Вночі невеличкий мокрий сніг. Вітер південно-східний силою 2,8 – 3,6 метра на секунду. Температура повітря коливатиметься від 1 до 3 градусів тепла.

Наші предки за цим днем передвіщали погоду на майбутнє літо: якщо сухо і холодно цього дня – на спекотне літо, а якщо день теплий – на холодне літо. Також звертали увагу на сніг: якщо він випав цієї ночі, то буде лежати, а якщо вдень – не затримається. У минулі часи була традиція 11 грудня слухати воду в криницях: якщо чути плескіт, значить, і гроші будуть водитися.

Раніше Інформатор писав про те, що 11 грудня мешканців Кривого Рогу чекає небезпечне природне явище. Також повідомлялося про гороскоп на 10 грудня. 

Нагору