Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Без випікання: готуємо шоколадний рулет з кокосовим кремом

Шоколадний рулет з кокосовим кремом – простий у приготуванні, адже не потребує випікання. Цей десерт можна зробити за 30 хвилин. Потіште себе та своїх рідних смачненьким.

Основа цього десерту — нутела, яка надає йому насичений шоколадний смак, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

Основні

  • Печиво бісквітне – 300 г
  • Паста горіхова Nutella – 150 г
  • Масло вершкове – 150 г
  • Молоко – 40 мл

Для крему

  • Вершки – 250 мл
  • Кокосова стружка – 100 г
  • Банани – 2 шт.
  • Шоколад білий – 100 г
  • Шоколад чорний – 100 г

Спосіб приготування:

Перебийте печиво у блендері.

Вершкове масло розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Додайте крихту печива, нутелу і молоко. Добре перемішайте всі інгредієнти до утримання шоколадного тіста. Перекладіть його на харчову плівку та сформуйте квадратну форму, розрівнюючи поверхню та краї кондитерським шпателем.

Збийте вершки міксером до кремової текстури. Додайте до них кокосову стужку, гарно перемішайте та рівномірно викладіть на тісто.

Розріжте банани навпіл та викладіть на край заготовки, зверніть за допомогою плівки рулет. Покладіть його в холодильник на 30 хвилин.

Для декору розтопіть 2 види шоколаду на водяній бані, розстеліть харчову плівку і зробіть так, як показано на відео (з 6 по 7 хвилину). Коли шоколад почне застигати, покладіть зверху готовий рулет, обгорніть за допомогою плівки. Залиште в холодильнику ще на 50 хвилин. Зніміть плівку та насолоджуйтесь.

Раніше ми розповідали, як приготувати шоколадну ковбаску з повітряним рисом. Писали, як приготувати медові пряники та завиванець з горіхами.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

Нагору