Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В боях за незалежність України загинув “Дід” з шахти “Ювілейна”

25 листопада загинув прохідник дільниці №4 шахти «Ювілейна» Владислав Миколайович Терновий. С першого дня війни він пішов боронити країну з поважним прізвиськом “Дід”. Був кулеметником у 60 окремій механізованій Інгулецькій бригаді, яка звільняла Херсонщину, воювала під Бахмутом.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу копальні “Суха Балка”, на руднику Владислав Миколаєвич працював з 2005 року, спочатку гірником очисного вибою, потім перейшов на глибоке буріння. Був прохідником, цікавився сучасними розробками, освоював новітнє гірниче обладнання з видобутку.

У колективі гірника поважали, цінували його досвід, переймали професійні навички, за що й прозвали Дідом.

Владислав мужньо захищав Україну, був кулеметником у 60 окремій механізованій Інгулецькій бригаді, яка звільняла Херсонщину, воювала під Бахмутом. У запеклих боях гірник отримав три осколкових поранення, контузії.

Нещодавно Владислав зустрічався з колегами по роботі під час чергової відпустки. Ніхто й не припускав, що ця зустріч стане останньою.

Під час штурму ворожих позицій снайперська куля увірвала життя гірника, мужнього воїна, Героя.

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор писав про те, що на Бахмутському напрямку загинув гранатометник з Криворізького району. Також повідомлялося про те, що на Запорізькому напрямку загинув водій з підприємства “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору