Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Для діточок: готуємо гарбузово-яблучне печиво без цукру

Яблука та гарбуз — головні герої багатьох домашніх солодощів в осінньо-зимовий сезон. Готові приготувати дуже смачне яблучно-гарбузове печиво? Хрумка та соковита м’якоть яблук і гарбуза робить їх ідеальними для підсолоджування пирогів, тортів і печива. 

Смачний та корисний рецепт для діточок замість солодкого, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • Яблука – 1 шт.
  • Гарбуз – 120 г
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Масло гхі – 1 ч. л.
  • Рисове борошно – 6 ст. л.
  • Цільнозернове борошно – 2 ст. л.
  • Яблучне пюре – 120 г

Спосіб приготування:

Яблуко, почищений гарбуз, яйце, масло гхі перебийте у блендері до однорідної маси. Додайте рисове та цільнозернове борошно і добре все вимісіть.

Сформуйте печиво: викладіть тісто на пергамент, зробіть з нього кульки й за допомогою склянки витисніть в них виїмки. Наповніть їх пюре.

Викладіть на деко й відправте печиво випікатися у розігріту до 180°C духовку на 18-20 хвилин.

Раніше ми розповідали, як приготувати імбирні пряники без меду. Писали, як приготувати бісквітний рулет з маковим кремом на манці та яблучні деруни.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

Нагору