Яблука та гарбуз — головні герої багатьох домашніх солодощів в осінньо-зимовий сезон. Готові приготувати дуже смачне яблучно-гарбузове печиво? Хрумка та соковита м’якоть яблук і гарбуза робить їх ідеальними для підсолоджування пирогів, тортів і печива.
Смачний та корисний рецепт для діточок замість солодкого, – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Яблука – 1 шт.
- Гарбуз – 120 г
- Яйця курячі – 1 шт.
- Масло гхі – 1 ч. л.
- Рисове борошно – 6 ст. л.
- Цільнозернове борошно – 2 ст. л.
- Яблучне пюре – 120 г
Спосіб приготування:
Яблуко, почищений гарбуз, яйце, масло гхі перебийте у блендері до однорідної маси. Додайте рисове та цільнозернове борошно і добре все вимісіть.
Сформуйте печиво: викладіть тісто на пергамент, зробіть з нього кульки й за допомогою склянки витисніть в них виїмки. Наповніть їх пюре.
Викладіть на деко й відправте печиво випікатися у розігріту до 180°C духовку на 18-20 хвилин.
Раніше ми розповідали, як приготувати імбирні пряники без меду. Писали, як приготувати бісквітний рулет з маковим кремом на манці та яблучні деруни.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook
Євгенія Глубінок