Кривий Ріг До сайту

Яку зарплату українці вважають достатньою для життя: дані опитування

Шукаючи роботу, українці перш за все звертають увагу на зарплатню. І саме цей фактор є найскладнішим. Адже далеко не всі роботодавці згодні платити стільки, скільки бажає претендент на робоче місце. Частина нарікає на те, що попри наявність вакансій, їм відмовляють у роботі. 

Реклама

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор України, середня зарплата в Україні наразі складає 16,3 тис. Найвищі зарплати в Україні пропонують у Києві та Херсоні – близько 21 тис.

Як показали дані опитування одного з сайтів працевлаштування, на нелегальну роботу погоджуються лише 17% претендентів. Інші вимагають офіційного працевлаштування.

Реклама

Що до конкретних цифр, то

Жінки при інших рівних умовах менш вимогливі до рівня зарплати, ніж чоловіки. Вони згодні отримувати за однаковий труд у середньому на 20% менше, ніж їхні колеги “сильної” статі. Так

Раніше Інформатор писав про те, скільки заробляють президент України, депутати Верховної Ради та IT-спеціалісти. Також повідомлялося про те, скільки заробили прем’єр-міністр України та інші високопосадовці за липень 2023 року.

Реклама

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Альона Свірідова

Реклама