Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Пройшов навчання у Великобританії: під час ворожого обстрілу на фронті загинув металург з Кривого Рогу

29 жовтня під час обстрілу росіянами поблизу селища Роботине Запорізької області загинув Віталій Басакін. Чоловік отримав поранення несумісні із життям. Герой працював обрубником у фасонно-чавуноливарному цеху Ливарно-механічного заводу на підприємстві “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу підприємства.

Віталія призвали до лав ЗСУ 4 травня 2023 року. Він служив солдатом, кулеметником Національної гвардії України. Пройшов навчання у Великобританії, серед воїнів був одним з найкращих. Колеги з цеху згадують його активним, здібним, щирим та відкритим.

«Віталій був душею компанії, завжди знаходив добре слово для кожного, – говорить майстер ФЧЛЦ ЛМЗ Ігор Коломоєць. – Робота обрубника фізично дуже складна, але я ніколи не чув від Віталія скарг чи відмовок. Він завжди все робив швидко, якісно, був професіоналом у роботі. Це була добра людина, яка турбувалася про інших, намагалася зробити життя кращим, більш яскравим та цікавим. Віталій самотужки доглядав за батьком, завжди допомагав усім, хто потребував допомоги та підтримки. Загибель Віталія Басакіна – непоправна втрата для усього цеху. Цей біль назавжди залишиться з нами».

Висловлюємо щирі співчуття родині, друзям та колегам героя.

Раніше Інформатор писав про те, що в боях на Донеччині загинув працівник Південного ГЗК з Кривого Рогу та колишній заступник командира полку патрульної поліції Кривого Рогу підполковник Роман Рибалко.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Нагору