Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Вважався безвісти зниклим: підтвердилася загибель бійця з Дніпропетровської області

За незалежність України у боях загинув 49-річний Дмитро Кішкінов. Він вважався безвісти зниклим з минулого року. У захисника залишилися мати Нонна Павлівна, брат Павло та донька Анастасія.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Інформаційний портал Жовтоводської міської ради.

Дмитро Кішкінов народився у Вільногірську. Середню освіту здобув у Жовтоводській школі № 5. Вступив до вишу, проте через отриману травму був змушений його покинути. Дмитро працював на Хлібзаводі, у Газовому господарстві, на будівництві та за кордоном. Останнє місце його роботи була воєнізована охорона П’ятихатського виробничого підрозділу «Криворізький загін воєнізованої охорони» філії «Відомча воєнізована охорона» АТ «Українська залізниця».

На захист України Дмитро був призваний 7 березня 2022 року. 2 квітня того ж року під час участі у бойових діях поблизу на Харківщині зник безвісти. На жаль, ДНК-тест підтвердив, що захисник загинув.

Щирі співчуття рідним і близьким! Вічна слава та пам’ять полеглому Герою!

Раніше ми розповідали, що на Запоріжжі загинув боєць та батько двох дітей з Дніпропетровської області. Писали, що в боях за незалежність України загинув криворіжець, який навчався за кордоном та що в боях з ворогом загинув хокеїст з Дніпропетровської області.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

 

 

Нагору