Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В боях з ворогом загинув хокеїст з Дніпропетровської області

11 листопада, у селі Авдіївка біля Бахмута загинув 24-річний боєць Макар Єрофєєв. Захисник був хокеїстом дніпровських команд «Зеніт», «Яструб» і «Аврора». Він служив на посаді заступника командира роти розвідки 92-ї окремої штурмової бригади.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на координаційний центр допомоги ГО «НАБАТ КРИВБАС».

Макар Єрофеєв брав участь в обороні Харкова, проганяв ворога від Чугуєва, командував підрозділами при Балаклійсько-Куп’янській операції, а коли отримав поранення втік з лікарні.

Макар вів пекельні бої на півночі від Бахмута під Хромовим, зупиняв «вагнерів»,  а останнім часом організовував штурми біля Андріївки.

За словами воїна і старшого брата Антона Єрофеєва, Макар загинув, коли особисто вів новоприбулих військових в бій. При відході, Макар з побратимами переносили пораненого. Він не відходив від пораненого до останнього не дивлячись на обстріл. Росіяни вбили мужнього хокеїста мінометною міною.

“Ніколи не бачив в ньому страху, Макар завжди йшов в бій, навіть коли його командири забороняли йому це робити. Макар був найгероїчнішою людиною, яких я знаю, – написав його старший брат Антон.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше ми розповідали, що на війні загинув 20-річний боєць з Дніпропетровської області. Писали, що на війні загинув молодий гірник з Криворізького району та що загинув гірник з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору