Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Правоохоронці затримали організатора наркокартелю «Краснобалівські» з Кривого Рогу

Організатор злочинного угрупування з Кривого Рогу залучив до виготовлення і розповсюдження наркотиків 17 спільників. Вони налагодили розгалужену мережу розповсюдження наркотичних засобів та психотропних речовин по всій території країни. Зловмисник довгий час був у розшуку і його схопили у Києві.

Наркоугруповання, який організував криворіжець називали «Краснобалівські», – повідомляє Інформатор із посиланням на прокуратуру Дніпропетровської області.

Учасники угрупування вготовляли та фасували метамфетамін, канабіс в орендованих приміщеннях. Збували «товар» гуртовими партіями під час особистих зустрічей. Щомісячно реалізовували «товар» на понад 11 млн грн.

У листопаді 2021 року правоохоронцями затримано співучасників злочинної організації та вилучено наркотиків на суму майже 150 млн грн.

Затриманому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Раніше Інформатор повідомляв, що криворіжець, який влаштував в орендованій квартирі нарколабораторію “спалився” через пожежу. Також ми писали, що пенсіонерка з Кривого Рогу виростила височенні кущі коноплі на своєму подвір’ї.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору