Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Нарколабораторію викрили в одній з багатоповерхівок Тернівського району

Рецидивіст облаштував в орендованій квартирі у Кривому Розі лабораторію з виготовлення метамфетаміну. Про це правоохоронці дізналися, бо у квартирі виникла пожежа. Коли на місце прибули рятувальники і правоохоронці, вони виявили у помешканні речовину білого кольору, електронні ваги, 5 каністр з рідиною для виготовлення психотропів.

Повідомляє Інформатор із посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

Пожежа в квартирі на території Тернівського району сталася 17 вересня. Після гасіння пожежі, при огляді квартири, крім наркотичних речовин правоохоронці виявили у кімнаті корпус гранати Ф-1, запал, набої,  та інші речові докази.

Поліцейські встановили, що квартиру винаймав раніше судимий 36-річний містянин, однак після пожежі чоловік став переховуватися від поліції.

13 листопада співробітники відділення поліції № 5 Криворізького РУП встановили місце перебування зловмисника та повідомили йому про підозру.

Раніше ми розповідали, що криворіжців, які створили нарколабораторію будуть судити. Також ми писали, що у Кривому Розі поліція викрила теплицю з більш ніж 100 кущами коноплі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору