Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Продавали наркотики через Telegram-канал: у Дніпропетровській області затримали злочинну групу з мільйонним оборудком

Полія Дніпра затримала злочинну організацію. Вони збували наркотики у формі “закладок” через Telegram-канал. Наркозбувачам повідомили про підозру.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на ГУ Національну поліцію в Дніпропетровській області.

2 листопада слідчі провели обшуки за місцями мешкання трьох фігурантів, в їх автомобілі та у гаражі. Там знайшли та вилучили грошові кошти, банківські картки, мобільні телефони та інші речі, які використовувалися для скоєння злочинів. Також вилучено автомобілі Opel  та Deawoo, які належать фігурантам.

У мобільних телефонах учасників групи правоохоронці виявили робочі чати з  продажу наркотиків. Також у квартирі один з наркозбувачів вирощував коноплю.

Наркотичні речовини відправили на експертизу.

Троє чоловіків затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, їм повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

 

Раніше ми розповідали, що криворіжців, які створили нарколабораторію будуть судити. Писали, що у Дніпропетровській області виявили цілу плантацію заборонених рослин та що у Кривому Розі поліція викрила теплицю з більш ніж 100 кущами коноплі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

Нагору