Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Як приготувати заливний пиріг з лавашем

Заливний пиріг нашвидкуруч з того, що є у холодильнику — чи це не мрія?! Він не потребує особливого набору продуктів, часу чи зусіль. Просто наріжте шинку з сиром й просто загорніть у тонкі лаваші та відправте ці чудові рулетики під яєчно-йгуртовою заливкою в духовку. 

Покроковий рецепт швидкої закуски, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • Тонкий лаваш – 2 шт.
  • Перець болгарський червоний – 1 шт.
  • Шинка – 200 г
  • Бринза – 200 г
  • Шпинат – 100 г
  • Майонез 72% – 4 ст. л.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Грецький йогурт – 100 г

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 180°C. Підготуйте глибоку форму для випікання.

Помийте перець. Очистьте від насіння й хвостика. Наріжте кубиками. Наріжте кубиками шинку й бринзу. Шпинат помийте й наріжте за вподобанням.

Викладіть поруч на робочу поверхню листи лаваша й змастіть майонезом. Поверх майонезу викладіть у довільному порядку шинку, перець, бринзу й шпинат. Згорніть лаваші рулетом. Кожний рулет розріжте навпіл й викладіть у форму.

Збийте яйця у мисці й змішайте з йогуртом. Залийте йогуртовою сумішшю рулетики й відправте форму з ними в духовку. Випікайте пиріг з лавашів 40 хвилин. Смачного!

Раніше ми розповідали, як приготувати котлети з капусти. Писали, як приготувати свинину з медом та калиною та картоплю по-азійськи за одну хвилину.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

Нагору