Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Незвично: як приготувати картоплю по-азійськи за 1 хвилину

Існує не сотні, а тисячі способів приготування картоплю. І хоча у країнах Азії більш популярний рис, картоплю там теж полюбляють. Але смажать її надзвичайно швидко, буквально за одну хвилину.

Інформатор пропонує рецепт картоплі в азійському стилі. В якості гарніру на святковий стіл вона просто шикарна. Та й до пива, як закуска підійде відмінно.

Точних пропорцій для цієї страви немає. Важливо лише, щоб олії було достатньо для приготування у фритюрі.

Картопля по-азійськи

Продукти

  • Картопля
  • Часник
  • Сіль перець
  • Копчена паприка
  • Суха аджика
  • Перець чилі
  • Кукурудзяний крохмаль
  • Рослинна олія

Приготування

  1. Начистить потрібну вам кількість картоплі, і натріть її на тертці для корейської моркви.
  2. Натерту картоплю просушіть за допомогою паперових рушників, а потім посипте копченою паприкою, сухою аджикою та кукурудзяним крохмалем. Все це ретельно перемішайте.
  3. Обсмажуйте картоплю у фритюрі не довше 30-40 секунд.
  4. Часник і перець чилі подрібніть, додайте до них пару ложок розпеченої олії і полийте цією сумішшю готову картоплю. Перед подачею можна оббризкати блюдо соєвим соусом.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати карпатські картопляні книдлі з сиром. Також ми розповідали про те, як приготувати картопляні коржі на пательні.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору