Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Як приготувати картопляні коржі на сковорідці

Картопляні коржі на сковороді — це дуже просто! Продукти доступні і не дорогі, до того ж картопля у кожної господині завжди є в наявності. Коржі можна подавати до столу з овочевим салатом або з м’ясною підливою.

Спробуйте приготувати, рецепт досить простий, – радить Інформатор.

Інгредієнти:

  • картопля — штучок;
  • зелень (петрушка) — 20 р.;
  • часник — 5 зубчиків;
  • перець чорний (порошком) — пара пучок;
  • масло рослинне — 4 великі ложечки;
  • кухонна сіль — 1/3 ч. ложечки.

Спосіб приготування:

І так, приступимо, почнемо з картоплі, ми її моєму і прямо в мундирі варимо до готовності (як тільки картопля звариться — вона легко протикається ножем).

Як тільки картопля буде готова, ми охолоджуємо холодною водою, чистимо від шкірки і розминаємо в однорідне пюре.

Потім беремо зелень миємо й дрібно порубаємо.

Потім чистимо від лушпиння часточки часнику розрізаємо навпіл і кожну.

Далі беремо сковорідку (у діаметрі сантиметрів 20), додаємо пару ложечок маслечка, розігріваємо і викладаємо десь половину часнику. Часник обсмажуємо до рум’яності, а потім його прибираємо зі сковорідки.

Потім додаємо петрушку до картоплі, перчимо, солимо і перемішаємо.

А тепер беремо половину нашого картопляного пюре викладаємо на сковорідку, розрівнюємо його і приминаємо вилочкою.

І так, процес підходить до кінця, засмажуємо пюре до рум’яної скоринки, потім перевертаємо коржик і обсмажуємо з іншого боку. Аналогічно смажимо так інший корж. Це все, подаємо до столу.

Смачного!

Раніше ми розповідали, як приготувати ліниві біляші.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору