Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо ліниві біляші з листкового тіста

Ліниві біляші – це дуже смачна та ситна страва. Біляші у Вас вийдуть рум’яні, запашні, з великою кількістю начинки та, звісно, матимуть апетитно-золотистий колір.

Інформатор покаже, як правильно і легко приготувати ліниві біляші.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове – 500 г
  • Фарш – 400 г
  • Картопля – 3 шт.
  • Зелений лук – за смаком
  • Часник – 3 зубчики
  • Сіль та перець – за смаком

Спосіб приготування:

Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг на воді.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

 

Нагору