Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області рецидивіст зарізав ножем молодшого брата

У Нікопольському районі звичайна сварка між двома вже немолодими братами закінчилася різаниною. Старший брат не стримав емоцій, схопив кухонний ніж та декілька разів вдарив ним молодшого. Від отриманих ран чоловік помер.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, 25 жовтня після 10-ї вечора на лінію «102» зателефонував невідомий з села Червоногригорівка, який повідомив що до нього додому прийшов знайомий з ножовими пораненнями.

Поліцейські, які приїхали за вказаною адресою, виявили на підлозі будинку тіло 47-річного місцевого мешканця з чисельними пораненнями.

Як з’ясували правоохоронці, цього ж дня о 22-й годині між заявником та його братом відбулася сутичка. В ході сварки 53-річний старший брат схопив кухонний ніж та вдарив ним родича. Від отриманих ран останній помер.

В будинку поліцейські зібрали речові докази та вилучили знаряддя злочину – кухонний ніж. Як стало відомо пізніше, нападник раніше вже був засуджений за тяжкий злочин.

Зловмисника затримали.

27 жовтня йому повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Чоловіку загрожує покарання від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області дружина ножем зарізала свого чоловіка. Також повідомлялося про те, що у Дніпропетровській області під час застілля чоловік зарізав приятеля та що пенсіонер з Кривого Рогу зарізав свого знайомого.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору