Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області під час застілля чоловік зарізав приятеля

Алкоголь робить багатьох людей агресивними та некерованими. Емоції починають зашкалювати. Загострюється почуття образи. І тоді може статися трагедія.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ Національної поліції у Дніпропетровській області, 24 вересня у селі Новомосковського району у дворі приватного будинку двоє односельців розпивали спиртні напої. Під час спілкування між ними розпочалася суперечка, через яку один з чоловіків схопив кухонний ніж та вдарив  ним 39- річного приятеля. Від отриманих травм потерпілий помер на місці, а нападник втік.

Поліцейські місцевої поліції  встановили місце перебування підозрюваного. Чоловіка затримали. Знаряддя злочину – кухонний ніж, правоохоронці вилучили.

25 вересня  нападнику повідомили про підозру. Йому погрожує до 10 років позбавлення волі.  На теперішній час вирішується питання про обрання  затриманому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Раніше Інформатор писав про те, що криворіжанка вдарила свого співмешканця ножем у живіт та про те, що пенсіонер з Кривого Рогу зарізав свого знайомого.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору