Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Намагався втекти та помер від втрати крові: у Кривому Розі п’яне застілля закінчилося вбивством

Чергове вбивство, причиною якого стало зловживання оковитої сталося у Кривому Розі. Під час застілля два приятелі посварилися. Один схопився за ніж

Як повідомляє Інформатор з посиланням на патрульну поліцію Кривого Рогу, 21 серпня криворізькому підрозділу тактико-оперативного реагування надійшло повідомлення про вбивство у Покровському районі.

Інспектори прибули на мікрорайон 7-й Зарічний та у вказаному під’їзді виявили тіло чоловіка без ознак життя зі слідами насильницької смерті.

Охоронці порядку встановили ймовірного вбивцю, який перебував у тому ж під’їзді. Виявилось, що чоловіки розпивали спиртні напої, після чого між ними виник конфлікт під час якого один з чоловіків завдав удар ножем у шию іншому.

Поранений намагався врятуватись та вибіг із квартири, але від втрати крові помер на сходах в під’їзді.

Ймовірного вбивцю, який виявився мешканцем Харківської області та раніше вже мав проблеми з законом, затримали та передали слідчим Криворізького районного управління поліції.

Ймовірного вбивцю затримали

Ймовірного вбивцю затримали

Раніше Інформатор писав про те, що криворіжанка вдарила свого співмешканця ножем у живіт та про те, що пенсіонер з Кривого Рогу зарізав свого знайомого.

Дізнавайтесь головні новини Кривого Рогу та України першими на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору