Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Українців закликають вступати до лав IT-армії та креативно привітати ворога з днем росії

Воювати та наближати Перемогу можна не тільки на фронті й не тільки здоровим людям. Всі, у кого є гаджети, такі, як смартфони, планшети, ноутбуки чи таке інше, можуть вступити до лав IT-армії та воювати з ворогом на фронті інформаційному. Крім того, це дає можливість креативно “привітати сусідів” з днем росії.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Мінцифри, українська IT-армія виконує наступні задачі

  • Виснажує економіку країни-агресорки, заважаючи роботі важливих фінансових, інфраструктурних, державних сервісів та діяльності великих платників податків
  • Блокує ворожу медіапропаганду
  • Доносить правду про війну до російської аудиторії.

Це дає можливість розхитати всі важливі сфери життя рф.

Долучитися до інформаційної війни з ворогом можна двома способами

Окрім виконання дуже  важливої праці на Перемогу, перебування в IT-армії надає можливість власними руками привітати росіян з їхнім святом так, щоб вони запамʼятали це надовго.

Всі, у кого є гаджети, такі, як смартфони, планшети, ноутбуки чи таке інше, можуть вступити до лав IT-армії та воювати з ворогом на фронті інформаційному.

Всі, у кого є гаджети, такі, як смартфони, планшети, ноутбуки чи таке інше, можуть вступити до лав IT-армії та воювати з ворогом на фронті інформаційному.

Раніше Інформатор писав про те, що Міністерство цифрової трансформації веде переговори з Meta щодо блокування контенту, який розповідає правду про війну в Україні. Крім того, повідомлялося про те, що штучний інтелект допоміг розпізнати окупанта у Криворізькому госпіталі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору