Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

“Сидіти” не буде: криворізького пастора, який перевозив ухилянтів за кордон, звільнили від тюрми

Пастора з Кривого Рогу Петро Кім перевозив ухилянтів до Польщі. Чоловік переправляв військовозобов’язаних, як священнослужителів та дияконів релігійних громад. Зловмисника затримали, але потім звільнили від тюрми.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг за посиланням на Інформатор Дніпро.

Пастор давав заздалегідь підготовлені документи та робив інструктаж, як поводити себе під час проходження паспортного контролю. У такий спосіб він переправив з України щонайменше 10 осіб.

Обвинувачений визнав свою вину. Його визнали винним за 1 та 2 частиною статті 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Чоловіку виніс суд вирок  — 5 років ув’язнення.

Однак на підставі статті 75 ККУ чоловіка звільнили від відбування основного покарання з випробувальним строком у два роки. Якщо він протягом цього часу не вчинить нове кримінальне порушення – то не потрапить у в’язницю.

Раніше ми розповідали, що у дитячому кругу та з фламінго ухилянти намагалися переплести за кордон. Писали, що мешканець Дніпропетровської області намагався втекти за кордон через річку, але потонув та що в Україні ухилянти вдалися до фокусу “зі зникненням”, щоб втекти за кордон.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

 

 

Нагору