Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Дніпропетровських рятувальників працює колега з добрим серцем та суворою зовнішністю

Дніпропетровським рятувальникам було б набагато важче виконувати свою роботу, аби поруч з ними не працювали незвичні чотирилапі “колеги” з надзвичайним нюхом, добрим серцем та любов’ю до людей. Одна з таких “колег” доберман Ханна. До павлоградських надзвичайників вона прийшла з пошуково-рятувального загону “Антарес” маленьким цуценям.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, Ханна – собака універсал, яка навчена добре шукати як живих людей в природному середовищі й техногенному завалі, так і загиблих та їхні останки. На її особистому рахунку більше 50-ти залучень та десятки повернутих з небуття душ.

Повномасштабне вторгнення росії в Україну змінило життя не тільки людей, але й собак. Попри усі труднощі та постійні травми лап Ханна працює разом з ДСНС, військовими та поліцією, розшукуючи під завалами жертви російських обстрілів та рятуючи їм життя.

Як розповідають рятувальників, зовнішність Ханни оманлива. Попри суворий вигляд та ідеальну вихованість, Ханна дуже добра і за маленький смаколик готова всім показати і “Зайку”, і “Соромно” та безліч інших команд, які нікого не залишать байдужими.

Пошуковець Ханна з колегою

Пошуковець Ханна з колегою

Ханна під час роботи

Ханна під час роботи

Рятувальниця з суворою зовнішністю та добрим серцем

Рятувальниця з суворою зовнішністю та добрим серцем

Раніше Інформатор писав про те, що віцечемпіон з пошуку людей працює з рятувальниками Дніпропетровської області. Також повідомлялося про те, що у рятувальників Дніпропетровської області працює “Серьожа Сироєжкін”, який шукає людей.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору