Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Щось не поділили: у Дніпропетровській області у кафе сталася різанина

11 листопада в одному з кафе Дніпра посварилися дві компанії відвідувачів. У ході конфлікту один з присутніх схопився за ніж та вдарив ним іншого. Свідки події викликали поліцію.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ Національної поліції у Дніпропетровській області, 11 листопаду в одному з кафе Дніпра відпочивали дві компанії. З невідомих причин між ними виник конфлікт. У розпалі перепалки один з присутніх завдав ножового удару іншому. Хтось з присутніх викликав поліцію.

Правоохоронці провели першочергові слідчі дії, направлені на встановлення всіх обставин вчинення злочину, опитали свідків та очевидців події. Та вже впродовж двох годин розшукали та затримали зловмисника. Знаряддя злочину вилучили. Нападником виявився умовно засуджений  38-річний місцевий мешканець.

12 листопада  слідчі повідомили затриманому про підозру. У разі доведення провини найближчі 8 років він може провести за ґратами.

Нападника затримали

Нападника затримали

Раніше Інформатор писав про те, що у дніпропетровській області гість зарізав власника оселі та кинув тіло у підвал. Також повідомлялося про те, що пенсіонер з Кривого Рогу зарізав свого знайомого.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору