Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Овнам бути лідером, Рибам зайнятися здоров’ям: гороскоп на 13 листопада для всіх знаків зодіаку

13 листопада 2023 року понеділок. Це  29-ий місячний день. Його вважають самим важкім та несприятливим днем місяця, так званим “сатанинським”. Початок нових справ й активних практик протипоказані. Гарний період для занять господарськими справами.

Що до конкретних знаків зодіаку, то Інформатор їм радить наступне

Овен

Завтра ви будете лідером. Вся команда піде за вами, якщо ви запропонуєте якийсь план. Тому не сумнівайтеся у власних силах і починайте діяти.

Телець

Будьте обережнішими на поворотах. Часом вас заносить, що дуже негативно позначається на ваших відносинах з людьми. У цей день вам варто більше тримати себе в руках.

Близнюки

Вам потрібно зосередитися на своїх цілях. Постарайтеся не відволікатися на дрібниці, тому що так ваша увага не буде направлена на головне. Розставте пріоритети.

Рак

Може виникнути ситуація, коли розум буде говорити одне, а серце – інше. Вам варто прислухатися все ж до свого внутрішнього голосу, йдіть за почуттями. Тоді все буде добре.

Лев

У цей день ви можете зустрітися зі своїм колишнім партнером. Між вами знову виникне пристрасть. Не виключено, що ви відновите свої відносини, але покладайтеся не тільки на свої відчуття, але і на розум.

Діва

Ви будете відкриті цьому світу. Тому вам захочеться більше спілкуватися з людьми, розважатися, насолоджуватися життям. Проведіть понеділок так, як хочеться вам.

Терези

Терезам варто “забити” на роботу і відправитися в міні-подорож. По-перше, вам варто про все забути і нарешті відпочити. А, по-друге, під час подорожі ви можете зустріти свою долю.

Скорпіон

Вам потрібно прагнути бути найкращою версією себе. Не заздріть іншим людям. Робіть так, щоб бути кращими. І головне: кращими не за них, а за самого себе.

Стрілець

Ви можете познайомитися з новими людьми. Відносини з ними у вас можуть скластися дуже добре, тому не виключено, що вони стануть вашими друзями.

Козоріг

Сьогодні ви можете зіткнутися з викликами, але не дозволяйте їм придушувати ваш оптимізм. Замість того, щоб бачити труднощі, дивіться на них як на можливості для зростання.

Водолій

Водолії зможуть розставити всі крапки в особистому житті. Якщо вас давно щось турбує, обговоріть це з другою половинкою. Ви можете знайти рішення будь-якої ситуації.

Риби

Рибам варто більше уваги приділити здоров’ю. Спортивний спосіб життя і правильне харчування підуть вам тільки на користь. До того ж так ви швидше зможете створити тіло своєї мрії.

Раніше Інформатор писав про гороскоп на 12 листопада. Також повідомлялося про погоду на 13 листопада.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору