Кривий Ріг До сайту

Як приготувати печінкові оладки з картоплею на вечерю

Ці оладки смакують, як смажені пиріжки. Головні інгредієнти оладок — товчена варена картопля й перемелена пюреподібна куряча печінка. Ось чому вони виходять однорідними й дуже ніжними.

Реклама

Покроковий рецепт печінкових оладків, – розповість Інформатор.

Інгредієнти:

Реклама

Спосіб приготування:

Відваріть картоплю, відкиньте на друшляк, щоб стекла рідина, й охолодіть.

З картопляного відвару можна приготувати чудове тісто для смажених пиріжків з будь-якою начинкою.

Реклама

Промиту курячу печінку перебийте блендером або пропустіть через м’ясорубку.

Картоплю потовчіть у пюре, додайте цибулевий або часниковий порошок, сіль, яйце, олію, перемішайте. Влийте пюровану печінку, всипте змішане з розпушувачем борошно. Перемішайте до однорідної маси. Залиште на 10 хвилин.

Розігрійте сковороду з олією. Викладіть столовою ложкою масу для оладок. Накрийте кришкою. Смажте оладки на середньому або слабкому вогні 4-5 хвилин, переверніть і смажте ще 3-4 хвилини.

Реклама

Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить до 30 оладок.

Раніше ми розповідали, як приготувати густий борщ без м’яса. Писали, як приготувати українські горохвяники та круасани на пательні.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Реклама

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок