Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Під Кривим Рогом зводять бетонну дамбу: для чого вона

Біля смт Широке будівельники споруджують залізобетонну дамбу під магістральним водогоном. Вона потрібна для пропуску зливових та ґрунтових вод, які виходять на поверхню. Потрібна для того, щоб не допустити підтоплення смт Широке під час весняно-осінніх паводків та скиду зворотних вод з другої насосної станції.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Дніпропетровській області.

Довжина дамби 156 метрів. Вона вже готова на 80%. Дамба забезпечує надійність та стійкість трубопроводу, який проходить балкою.

Нагадаємо, що будівництво магістрального водогону «Карачунівське водосховище – Кривий Ріг – Південне водосховище, Марганець – Нікополь, Хортиця (ДВС2) – Томаківка» протяжністю 300 км в одну нитку – це наймасштабніший проєкт Агентства відновлення. Загалом вже готово 249 км (76%).

На кожній із ділянок працюють інженери-консультанти та представники незалежного технагляду.

Будують бетонну дамбу

Вона вже готова на 80%

Раніше ми розповідали, що запрацювала перша гілка водогону між річкою Інгулець та Південним водосховищем. Писали також, що для забезпечення Кривого Рогу водою терміново побудують магістральний водогін.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

Нагору