Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Культурне місто: у Кривому Розі відкриються три захоплюючі виставки

Протягом трьох днів у Кривому Розі відкриються три захоплюючі виставки. Локації різні. Тематика теж. Від витворів народних майстрів до старих фотографій та спротиву українського суспільства під час війни.

Як повідомляє Інформатор, з 8 листопада, о 15:00 у музеї Григорія Синиці на проспекті Гагаріна відкриється  виставка творів народних майстрів “Мистецтво традиції”.

9 листопада о 14:00 у відеогалереї під квітковим годинником на проспекті Металургів розпочне роботу виставка до 160-річчя криворізького фотографа Пінхаса Ходака. Представлені фотографії з приватної колекції відомого історика та краєзнавця Ігоря Рукавіцина та фондів Криворізького історико-краєзнавчого музею.

10 листопада о 18:00 в укритті Державного університету економіки і технологій на площі Визволення  глядачів очікує виставковий проєкт сучасних художників “Спротив”. Виставковий проєкт досліджує практики спротиву, як їх бачать українські мисткині і митці. Як суспільством у стані війни розуміється супротив? Чого ми можемо навчитися в перспективі з практик спротиву, які виникають в часи кризи? Як наші сьогоднішні практики спротиву формують (відображають) наше бачення майбутнього та готують його?

Кожний може вибрати, куди піти, що цікавить саме його, чи відвідати всі виставки одразу.

Раніше Інформатор писав про те, що в центрі Кривого Рогу пройшла символічна виставка багі. Також повідомлялося про те, що в Україну повертається “Скіфське золото”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

 

Нагору