Кривий Ріг До сайту

Бюджетно, ситно і смачно: готуємо салат з печінкою

Салат з печінкою — це проста та економна ідея для вечері посеред тижня. Окрім самої печінки у цьому простому салатику є кисленький огірочок і солоденька морквинка. Такі інгредієнти зроблять смак страви оригінальним і збалансованим. 

Реклама

Смачний салатик для буденних обідів або для святкового столу, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

Реклама

Спосіб приготування:

Печінку помийте і зваріть до готовності в підсоленій воді. Дайте охолонути, потім наріжте брусочками.

Цибулю і моркву очистьте, наріжте кубиками й обсмажте на олії до золотистого кольору.

Реклама

Яйця зваріть круто, охолодіть, очистьте і натріть на середній тертці. Огірки та гриби наріжте кубиками.

У салатник складіть шматочки печінки, огірків, грибів, пасеровані овочі, терті яйця, майонез і перемішайте. Прикрасьте зеленню.

Раніше ми розповідали, як приготувати українську зганянку. Писали, як приготувати салат з куркою і капустою та фрикадельки по рецепту місис Візлі.

Реклама

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

Реклама