Салат з печінкою — це проста та економна ідея для вечері посеред тижня. Окрім самої печінки у цьому простому салатику є кисленький огірочок і солоденька морквинка. Такі інгредієнти зроблять смак страви оригінальним і збалансованим.
Смачний салатик для буденних обідів або для святкового столу, – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Печінка – 200 г
- Огірки мариновані – 3 шт.
- Печериці мариновані – 200 г
- Яйця курячі – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Майонез 72% – 200 г
- Олія соняшникова – 30 мл
- Зелень – за смаком
Спосіб приготування:
Печінку помийте і зваріть до готовності в підсоленій воді. Дайте охолонути, потім наріжте брусочками.
Цибулю і моркву очистьте, наріжте кубиками й обсмажте на олії до золотистого кольору.
Яйця зваріть круто, охолодіть, очистьте і натріть на середній тертці. Огірки та гриби наріжте кубиками.
У салатник складіть шматочки печінки, огірків, грибів, пасеровані овочі, терті яйця, майонез і перемішайте. Прикрасьте зеленню.
Раніше ми розповідали, як приготувати українську зганянку. Писали, як приготувати салат з куркою і капустою та фрикадельки по рецепту місис Візлі.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook
Євгенія Глубінок