Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Поліцейські з Дніпропетровської області евакуювали родину з Нью-Йорка

Поліцейські Дніпропетровської області продовжують здійснювати гуманітарні рейси у прифронтові селища України. Днями вони вивезли родину з українського Нью-Йорка, що у Донецькій області. До цього евакуювали бабусю, вагітну жінку та двох дітей із сусіднього селища. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, жінка з двома синами, молодшому з яких усього два рочки, довгий час не хотіла виїжджати з прифронтового Нью-Йорка. Останньою краплею для рішення тимчасово покинути рідну домівку стало влучання ворожої ракети у сусідній будинок, яка знищила будівлю вщент.

4 жовтня два поліцейських з Новомосковська вивезли родину у безпечне місце.

У липні цього року вдалося успішно евакуювати у Дніпропетровську область вагітну жінку, бабусю та двох дітей. Родина узнала про гуманітарні рейси, які здійснюють поліцейські Дніпропетровщини. Аби діти більше не жили у постійному страху та не страждали від російських обстрілів, матір хлопчиків звернулася до правоохоронців по допомогу. Поліцейські обговорили деталі виїзду та забрали родину із зони обстрілів до безпечного місця. Наразі вони влаштують своє життя на території Дніпропетровської області.

Поліцейські Дніпропетровської області продовжують здійснювати гуманітарні рейси у прифронтові селища України

Поліцейські Дніпропетровської області продовжують здійснювати гуманітарні рейси у прифронтові селища України

Врятованому хлопчику усього два рочки

Врятованому хлопчику усього два рочки

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровську область евакуювали 400 корів з під Бахмуту. Також повідомлялося про те, де отримати безкоштовне житло тим, хто евакуювався із зон затоплення.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у

Альона Свірідова

Нагору