Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Ховалися у підвалах та погребах від атак: до Кривого Рогу евакуювали маму з маленькими дітьми

Селище Веселе Новокаховської громади давно звільнили від росіян, але мешканці потерпають від щоденних обстрілів. Тому правоохоронці Херсонщини евакуювали двох діток, 4 і 6 років, та їхню матір із зони бойових дій у Веселому. Родина попрямувала до Кривого Рогу, де їй нададуть допомогу та все необхідне.

Повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Херсонської області.

Аби убезпечити людей, правоохоронці та соціальні служби пропонують евакуацію з найбільш «гарячих» районів. Сьогодні одна родина зголосилася отримати таку допомогу. Але в селищі ще залишаються діти. Тож поліцейські й надалі будуть спілкуватися із сім’ями, аби переконати якомога більше людей поїхати до безпечних міст.

“Селище Веселе Новокаховської громади звільнене від окупантів. Але щодня знаходиться під ворожим вогнем. Тож про спокійне життя місцевих мешканців ще не йдеться. Що вже говорити про діток, яким теплої пори так кортить побігати на вулиці?.. А натомість вони змушені ховатися у підвалах і погребах від чергового удару”, – пишуть правоохоронці.

Раніше Інформатор повідомляв, що загарбники примусово евакуювали мешканців Херсонщини до росії. Також ми писали, як криворізький волонтер потрапив під ворожий обстріл на Херсонщині.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору