Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Аркі у країні монстрів”, “Копи на драйві”: які прем’єри з’явилися у кінотеатрах Кривого Рогу

У кінотеатрах Кривого Рогу знову з’явилися прем’єри. Фантастика, пригоди, комедія – вже чекають на Вас. Беріть з собою веселу компанію та рушайте на цікаві фільми.

Що можна подивитися у кінотеатрах Кривого Рогу, – розповість Інформатор.

Аркі у країні монстрів

Аркі – дівчинка, яка товаришує з фантастичними істотами і постійно винаходить дивовижні пристрої. Але коли її батька викрадає небезпечний вчений, їй доводиться подолати свої страхи та вирушити на його пошуки у загадкове Місто Світла. Чи врятує вона свого батька та увесь світ?

Аркі у країні монстрів

Копи на драйві: Порятунок бабусі

У незграбного поліцейського Раяна вкрали бабусю. Є максимум 3 дні, щоб врятувати її. На нього та його колег чекають екстремальні пригоди у Парижі, Абу-Дабі та Канкуні. Не упустіть шанс дізнатися, чи врятують вони бабусю?!

Копи на драйві: Порятунок бабусі

Вбивці квіткової повні

У новому фільмі Мартіна Скорсезе – головні ролі грають Леонардо Ді Капріо та Роберт Де Ніро. У фільмі йдеться про вбивство корінних жителів Сполучених Штатів — племені Осейджу у 1920-х, яке почали розслідувати ФБР.

Вбивці квіткової повні

Щенячий Патруль: Мегакіно

Улюблений мультфільм всіх дітлахів повертається на екрани з новими пригодами. Завдяки чарівному метеориту, Щенячий патруль отримує нові мега сили для боротьби з противниками. Не пропустіть цікаву пригоду Щенячого патруля!

Щенячий Патруль: Мегакіно

Тролі: Знову разом

Чудовий мультик для дітей та дорослих. Це продовження яскравої, музичної історії з улюбленими героями на великих екранах!Дітям дуже сподобається пригода з тролями.

Тролі: Знову разом

П’ять ночей у Фредді

Blumhouse представляє адаптацію популярної горор-серії відеоігор на великих екранах! Звичайна робота охоронця у популярній піцерії у Фредді перетворюється на справжнє жахіття з приходом ночі.

П’ять ночей у Фредді

Раніше ми розповідали, що вандали поламали кущі у парку Мершавцева. Писали також, про народне свято, яке відзначають сьогодні та про гороскоп на 2 листопада.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

 

 

Нагору